AGENDA

Ce idei vă vor împărtăși liderii de afaceri de top la Business Brains Conference?

Programul conferinței

Scurtă prezentare a zilei de 26 octombrie 2023
10:00 - 11:00
Înregistrare & Networking
11:20 - 13:40
Future of Business
13:40 - 14:20
Panel de discuții:
Future of Business
14:20 - 15:30
Pauză de masă
15:30 - 18:00
Growth and Resilience
18:00 - 19:00
Panel de discuții:
Growth and Resilience
19:00 - 21:00
Sesiune de Networking
21:00 - 00:00
Networking Party

De ce să participi la Business Brains Conference?

Evident, motive avem nenumărate. Dar hai să le vedem pe cele mai importante:
 • Informații valoroase
  În doar o singură zi, vei primi o mulțime de informații unice și idei valoroase de la speakerii noștri experimentați și de la cei aproximativ 300 de investitori, antreprenori și manageri de top din cel puțin 3 țări. Totul la un singur eveniment.
  1
 • Acces la investiții
  Dacă ești în căutarea unui investitor sau a unor sfaturi despre cum să îi găsești, Business Brains este o ocazie excelentă - vom avea investitori nu doar printre speakeri, ci și printre invitați.
  2
 • Networking
  Vei avea ocazia să-ți împărtășești experiența cu alți participanți și cu speakerii, să afli cum au depășit provocări similare, care este secretul succesului lor și poate chiar să stabiliți relații de afaceri cu ei.
  3
 • Investitori și parteneri străini
  UE, România, Moldova - dacă una dintre aceste țări vă interesează, aveți noroc: vom avea peste 300 de invitați care conduc sau dețin afaceri în aceste țări și vă pot fi de mare ajutor.
  4
 • Acces la policymakers
  Una dintre rarele ocazii în care ai ocazia să vorbești cu arhitecții sistemului nostru birocratic, care pot influența puternic relația dintre stat și mediul de afaceri.
  5
 • Acces la diplomați
  O ocazie unică de a întâlni diplomați care îți pot da sfaturi sau chiar te pot ajuta să stabilești relații de afaceri în alte țări.
  6

Ce este
Business Brains Conference?

O ocazie unică pentru liderii de afaceri din întreaga țară de a face schimb de experiență și cunoștințe. Conferința din acest an va fi una foarte interesantă, cu prezentări și discuții susținute de speakeri valoroși, care vor împărtăși informații despre cele mai recente schimbări din business, precum și sfaturi practice despre cum să le faci față.

Programul include workshopuri, paneluri și prezentări din partea unor experți de top din industriile lor, top manageri și investitori cu afaceri de succes pe piețele din SUA, UE, România, Republica Moldova și alte piețe.
2 subiecte

Discutăm cele mai importante și actuale probleme din business. 2 subiecte în 2 paneluri interesante
400 invitați

Din UE, SUA, UK, România, Moldova: antreprenori, top manageri și investitori
10 speakeri

Cu o experiență impresionantă în afaceri, investiții și consultanță, gata să-și împărtășească cunoștințele
Networking

Cu investitori, manageri de top, antreprenori de succes și diplomați

2 paneluri, 10 speakeri

Principalele subiecte ale evenimentului nostru, care să te inspire și să te ajute să afli mai multe despre business:
 • Future of business
  Despre transformarea digitală, necesară pentru a prospera în aceste timpuri incerte și modul în care companiile pot avea un impact pozitiv atât asupra mediului, cât și asupra dezvoltării businessului.
 • Growth and Resilience
  Ce impact au pandemia, războiul și radicalizarea socială asupra vieților noastre, a societății și businessului, dar și cum putem dezvolta branduri durabile, care să prospere în climatul economic dificil de azi.
 • Networking
  O sesiune de networking în cadrul căreia puteți stabili conexiuni cu unele dintre cele mai strălucite creiere din domeniul afacerilor, cu unii dintre cei mai de succes investitori, antreprenori și manageri de top. Și, pentru a face lucrurile mai ușoare, vom începe cu o degustare de vin, hai să o numim un catalizator de comunicare.
Error get alias

SPEAKERI

Experți de top din varii industrii, CEO și investitori care își vor împărtăși experiența la Business Brains Conference