SpeakerI

Aceștia sunt liderii de business care își vor împărtăși ideile lor despre viitorul afacerilor la Conferința Business Brains.

Cine sunt SPEAKERII

Experți de top din varii industrii, CEO și investitori care își vor împărtăși experiența la Business Brains Conference
Horațiu ȚEPEȘ
Fondator @ Bilka, România

Panel:
Growth and Resilience

Subiect:
Cum să supraviețuiești în toate crizele - rețeta unui lider de piață
Ion STURZA
Investitor @ Elefant, România

Fondator și președinte al consiliului de administrație al grupului de investiții "Fribourg Capital", cu prezență în mai multe țări din Europa, care își extinde activitatea în domeniul investițiilor de capital.
Dl Sturza este co-fondator al Asociației de Politică Externă din Moldova (APE), un lider în comunitatea experților în "Foreign Policy Issues".
De asemenea, este fondator și președinte de onoare al fondului de caritate "Fundația Familia Sturza", cu activități caritabile în domeniul Educației, și programe de burse pentru studenți, programe sociale (inclusiv protecția copilului), susținerea programelor culturale.

Panel:
Growth and Resilience

Subiect:
Familia de un milion de oameni: cum să construiești un e-commerce de succes
Adrian Dragomir
Fondator @ Termene.ro, România

Panel:
Future of Business

Subiect:
Cifre și oameni în business
Alexandru MACHEDON
Președinte @ Starnet, Moldova

Panel:
Future of Business

Subiect:
Telecom for Digital Business and Cybersec
Corneliu SĂU
CEO & Fondator @ TANDEM, România & Moldova

Panel:
Growth and Resilience

Subiect:
Eficiența companiei = eficiența CEOului
George TEODORESCU
Managing Director @ MixBook, Moldova

Nascut la Brașov, George Teodorescu a crescut la New York si a studiat dreptul la universitățile Syracuse si Columbia. Este membru al baroului New York, si specialist in arbitraj comercial internațional.

Din 2016, George conduce biroul din Chișinău al company Mixbook - o firma de IT si e-commerce din Silicon Valley - si este vicepreședintele Camerei Americane de Comerț din Republica Moldova.

Panel:
Future of Business

Subiect:
Expați, repați și ciudați: ce-i motivează pe profesioniștii globali să lucreze în piețe emergente și unde să-i găsim
Bogdan MICU
Investitor @ Energy Fund

Panel:
Future of Business

Subiect:
Noi perspective: cum să îți extinzi businessul pe piețele externe
Cristian BRINZA
Fondator @ Moon Capital, România

Fondator al conceptului de căsuțe mobile si modulare Moon Resort. Cu o experiență de peste 12 ani de zile în domeniul imobiliar, Cristian Brinza a reușit să deschidă de la zero 2 resorturi de căsuțe modulare și mobile în plină criză sanitară și să pornească alte 4 proiecte turistice care sunt în stadiul de autorizare și execuție. Cu o viziune nouă în materie de turism, Moon Resort dorește să revoluționeze industria Horeca printr-o nouă experiență de cazare!

Panel:
Future of Business

Subiect:
Revoluția turismului: de la 0 la 100 mln în plină criză
Mariana BULBUC
CEO @ Bizzmosis Group, Dubai (EAU)

Panel:
Growth and Resilience

Subject:
Tendințe care au schimbat lumea: transformări post-pandemice și de război care ne remodelează viețile, societatea și afacerile
Tudor DARIE
CEO & Fondator @ Fagura, România

Panel:
Growth and Resilience

Subiect:
Crowdfundingul: cum să transformi criza în oportunitate
Ionuț ȚAȚA
CEO @ Iceberg Plus, România

Ionuț este un vizionar digital și antreprenor în domeniul inovării, cu 20 de ani de experiență în orchestrarea schimbărilor în sectorul public și privat. Este CEO al companiei de consultanță în inovare Iceberg Plus, specializată în susținerea start-up-urilor în transferuri de tehnologie pentru dezvoltarea produse și servicii în industria digitală, fotonică, AI & Robotics, smart city, e-health, agro-alimentar sau producție. Prin intermediul Iceberg Plus, Ionuț a generat multiple inițiative menite să accelereze schimbarea digitală sustenabilă și durabilă în sectorul IMM-urilor, precum Future of Innovation and Technology Digital Innovation Hub (FIT DIH), ALT Brașov Digital Innovation Hub sau Clusterul pentru Inovare și Tehnologie.

Panel:
Future of Business

Subiect:
To be announced
Andrei TARNOVSKI
Managing Partner @ TARNOVSKI Branding Studio, România

Andrei Tarnovski a co-fondat TARNOVSKI Branding Studio, unde este managing partner și director de creație. Din 2009, a lucrat la peste 100 de proiecte de branding și rebranding din întreaga lume, în diverse domenii: de la sănătate și banking, la automotive, SaaS sau FMCG.

Andrei este licențiat în marketing și publicitate, iar din 2017 se specializează în psihologie clinică și psihoterapie.


Panel:
Growth and Resilience

Subiect:
The tribal mind: how to build brands that rule the world
Tana FOARFĂ
Consilier pe politici economice și fiscale @ Parlamentul European, Strasbourg

Tana Foarfă și-a obținut licența în științe politice la Université Libre de Bruxelles și deține un master în studii europene de la KU Leuven. După 4 ani de voluntariat, la numai 25 de ani a devenit directoarea centrului de expertiză europeană Europuls, ONG care, în mandatul ei, a fost desemnat câștigător național al Premiului Charlemagne pentru tinerii europeni. Este autoarea a peste 20 de articole în presa națională și internațională pe teme de relații internaționale și politici europene. Tana lucrează în Parlamentul European în calitate de consilier pe politici economice și fiscale. A reprezentat Parlamentul European la nivel tehnic în negocierile privind Mecanismul de Redresare și Reziliență, cel mai mare instrument financiar creat de UE pentru a combate efectele pandemiei COVID-19.

Panel:
Future of Business

Subiect:
RePowerEU: puterea diversificării și eficienței
Vasile PETRAȘCO
VicePreședinte @ Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia, Brașov

Panel:
Growth and Resilience

Subiect:
Povestea Business Brains
4 subiecte

Discutăm cele mai importante și actuale probleme din business. 4 subiecte în 2 paneluri
300 invitați

Din România, Moldova & Franța: antreprenori, top manageri și investitori
15 speakeri

Cu o experiență impresionantă în afaceri, investiții și consultanță, gata să-și împărtășească cunoștințele
Networking

Cu investitori, manageri de top, antreprenori de succes și diplomați

Ce este
Business Brains Conference?

O ocazie unică pentru liderii de afaceri din întreaga țară de a face schimb de experiență și cunoștințe. Conferința din acest an va fi una foarte interesantă, cu prezentări și discuții susținute de speakeri valoroși, care vor împărtăși informații despre cele mai recente schimbări din business, precum și sfaturi practice despre cum să le faci față.

Programul include workshopuri, paneluri și prezentări din partea unor experți de top din industriile lor, top manageri și investitori cu afaceri de succes pe piața din România, Republica Moldova și alte piețe.

Ia-ți biletul acum.

2 paneluri, 15 speakeri

Principalele subiecte ale evenimentului nostru, care să te inspire și să te ajute să afli mai multe despre business:
Future of business
Despre transformarea digitală, necesară pentru a prospera în aceste timpuri incerte și modul în care companiile pot avea un impact pozitiv atât asupra mediului, cât și asupra dezvoltării businessului.
Growth and Resilience
Ce impact au pandemia, războiul și radicalizarea socială asupra vieților noastre, a societății și businessului, dar și cum putem dezvolta branduri durabile, care să prospere în climatul economic dificil de azi.
Networking
O sesiune de networking în cadrul căreia puteți stabili conexiuni cu unele dintre cele mai strălucite creiere din domeniul afacerilor, cu unii dintre cei mai de succes investitori, antreprenori și manageri de top. Și, pentru a face lucrurile mai ușoare, vom începe cu o degustare de vin, hai să o numim un catalizator de comunicare.
Conference Program
A brief overview of November 3, 2022
10:00 - 11:00
Registration & Networking
11:00 - 13:50
Chapter 1:
Future of Business
13:50 - 14:10
Panel Discussion:
Future of Business
14:10 - 15.00
Lunch Break
15:00 - 17:30
Chapter 2:
Growth and Resilience
17:30 - 18:00
Panel Discussion:
Growth and Resilience
18:30 - 20:30
Networking Session

De ce să participi la Business Brains Conference?

Evident, motive avem nenumărate. Dar hai să le vedem pe cele mai importante:
Informații valoroase
În doar o singură zi, vei primi o mulțime de informații unice și idei valoroase de la speakerii noștri experimentați și de la cei aproximativ 300 de investitori, antreprenori și manageri de top din cel puțin 3 țări. Totul la un singur eveniment.
1
Acces la investiții
Dacă ești în căutarea unui investitor sau a unor sfaturi despre cum să îi găsești, Business Brains este o ocazie excelentă - vom avea investitori nu doar printre speakeri, ci și printre invitați.
2
Networking
Vei avea ocazia să-ți împărtășești experiența cu alți participanți și cu speakerii, să afli cum au depășit provocări similare, care este secretul succesului lor și poate chiar să stabiliți relații de afaceri cu ei.
3
Investitori și parteneri străini
UE, România, Moldova - dacă una dintre aceste țări vă interesează, aveți noroc: vom avea peste 300 de invitați care conduc sau dețin afaceri în aceste țări și vă pot fi de mare ajutor.
4
Acces la policymakers
Una dintre rarele ocazii în care ai ocazia să vorbești cu arhitecții sistemului nostru birocratic, care pot influența puternic relația dintre stat și mediul de afaceri.
5
Acces la diplomați
O ocazie unică de a întâlni diplomați care îți pot da sfaturi sau chiar te pot ajuta să stabilești relații de afaceri în alte țări.
6