SpeakerI

Aceștia sunt liderii de business care își vor împărtăși ideile lor despre viitorul afacerilor la Conferința Business Brains.

Cine sunt SPEAKERII

Experți de top din varii industrii, CEO și investitori care își vor împărtăși experiența la Business Brains Conference
Răzvan CĂZĂNESCU
Fondator @ TBF Group, România & Spania

Panel:
TBD

Subiect:
TBD

Bio:
După ce a fost implicat în creșterea a peste 300 de companii din 23 de industrii, Răzvan Căzănescu a fondat grupul de companii TBF cu scopul de a ajuta antreprenorii români să crească afaceri mari la nivel internațional.
În cei 19 ani de business a dezvoltat ceea ce acum se numește Sistemul TBF de Management. Singurul sistem complet dezvoltat de un român care permite conducerea companiilor de la 10 la mii de angajați, prin responsabilități măsurabile, obiective trimestriale, proceduri și procese critice, evaluări de performanță și plata oamenilor corectă pe rezultat.
Deși locuiește pe malul mării în Spania toate afacerile lui și la cele care contribuie au rămas în România. Răzvan are ca misiune declarată să crească cel puțin 10 companii în următorii 40 de ani care să devină numărul 1 în industria lor la nivel internațional.
Felix PĂTRĂȘCANU
Co-Fondator @ Fan Courier România

Panel:
TBD

Subiect:
TBD

Bio:
Felix Pătrășcanu este Președintele Fan Courier și fondator al proiectului SuperTeach.
Felix Pătrășcanu a absolvit Facultatea de Drept în 1994. În același an începe colaborarea cu o firmă de curierat, urmând ca după 3 ani să pună bazele actualei companii FAN Courier, alături de frații Adrian și Neculai Mihai.
Este membru fondator al Asociației Operatorilor de Curierat din România (AOCR), membru în board-ul de conducere al Romanian Business Leaders și lider al proiectului RePatriot.
Bogdan Micu
Fondator @ CEO ALPIN HOLDING, România

Panel:
TBD

Subiect:
TBD

Bio:
Bogdan Micu este un antreprenor de succes, care a reușit să se impună în domeniul energiei verzi atât în Europa, cât și în Statele Unite, Canada sau Chile.

De asemenea, s-a implicat activ în mișcări de voluntariat. Un exemplu în acest sens îl constituie descrierea arhitecturii aplicației 'Inspectorul Pădurii'. Prin intermediul acesteia orice român poate verifica dacă un transport de lemne este legal sau nu și cu ajutorul căreia statul român poate opri exploatarea ilegală a pădurilor.

Radu SAVOPOL
Founder@ 5 to Go, România

Panel:
TBD

Subiect:
TBD

Bio:
Radu Savopol, cofondatorul rețelei de cafenele 5 to go, este un antreprenor de success, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul HoReCa. După un început antreprenorial ca proprietar de pub, Radu a găsit resurse pentru a inova și a se reinventa, iar în anul 2015 a avut viziunea de a dezvolta un business pe segmentul to-go, idee care s-a transformat într-unul dintre cele mai iubite branduri românești. Cu peste 500 de cafenele deschise, 5 to go este cea mai accesată franciză din România și ocupa locul 10 în topul european al lanțurilor de cafenele în 2021.
Viziunea inovatoare în domeniul său de business, valorificarea pasiunii moștenite pentru artă și arhitectură, care a contribuit la crearea atmosferei calde și primitoare din cafenele, experiența și know-how-ul se reflectă în evoluția spectaculoasă și ritmul de creștere accelerat al afacerii pe care o conduce.
Alina Andriuță
Business Consultant, Republica Moldova

Panel:
TBD

Subiect:
TBD

Bio:

Alina Andriuță este speaker, consultant în afaceri și trainer la Upriserz. Are o experiență de peste 15 ani în construirea departamentelor de vânzări și marketing pe piața din România și din Republica Moldova.

Și-a lansat prima afacere la doar 24 de ani, când a ales să renunțe la o poziție de director de vânzări pentru a pune bazele Angry Business, în prezent cea mai mare comunitate de antreprenori din Republica Moldova.

De-a lungul carierei a avut peste 10 000 de participanți la programele pe care le-a creat în domeniul vânzărilor, a instruit peste 400 de directori de vânzări prin cursurile ei, a susținut mai mult de 300 de companii prin consultanță individuală și a predat în total mai bine de 15 000 de ore în domeniul vânzărilor.

A fondat o companie de consultanță integrată în management și vânzări – și Sales University – un program complex de construcție a sistemului de vânzări online.

Matei DUMITRESCU
General Partner @ ROCA X, România

Panel:
TBD

Subiect:
TBD

Bio:
Matei Dumitrescu este investitor și expert în accelerare de startup-uri, cu o experiență internațională de anvergură. A activat ca business angel începând cu 2013, devenind vice-președintele Techangels în 2017, a fost desemnat "Investitorul anului înRomânia" de către Central European Startup Awards în 2018 iar din 2020 a intrat înindustria de venture capital ca General Partner în fondul de investiții RocaX.
În 2019 a fondat IdEA - Institutul de Excelență în Antreprenoriat, o organizație princare a sprijinit peste 2000 de startup-uri în cadrul a 10 programe de accelerare axatepe diverse domenii sau regiuni, printre care, cel mai cunoscut, Commons Accel, aflatla a opta ediție.
Ca unul dintre primii promotori ai investițiilor de impact și dezvoltării durabile, Matei Dumitrescu crede în viitorul unei economii sustenabile și ajută antreprenorii și inovatorii să dezvolte soluții cu impact sistemic la nivel societății și mediului.
Adrian Dragomir
Fondator @ Termene.ro, România

Panel:
TBD

Subiect:
TBD

Bio:
Adrian Dragomir are peste 20 de ani de experiență în mediul online, fiind co-fondator în mai multe companii, cea mai cunoscută fiind platforma de business intelligence Termene.ro.
Misiunea sa este de a dezvolta soluții de business intelligence și de management al riscului pentru a ajuta companiile, managerii și profesioniștii să aibă acces la cele mai recente informații financiare și juridice, să evalueze corect situațiile de risc financiar și să își gestioneze eficient timpul și resursele.
Ștefan CHIRIȚESCU
Head of Strategy @ McCann București, România

Panel:
TBD

Subiect:
TBD

Bio:
Ștefan este considerat unul dintre cei mai buni strategi din industria românească de publicitate,.
Ștefan Chirițescu și-a început cariera in publicitate la Vitrina Felix Media in 2001, in Cluj. Dupa zece ani petrecuți in grupul BBDO in diferite roluri, de la Head of Strategy la Head of Innovation, și-a adăugat experiențele Ogilvy si Cohn & Jansen JWT. In 2017, Stefan s-a alaturat agentiei Kubis in pozitia de Head of Strategy, iar în prezent, este Head of Strategy la McCann București..
Nicolae COROBCA
Founder @ C1 Holding, SUA

Panel:
TBD

Subiect:
TBD

Bio:
Nicolae Corobca este fondatorul și CEO-ul C1 HOLDING, o companie de transport și logistică cu sediul în Statele Unite. După ce a emigrat din Moldova, Nicolae și-a început propria afacere de camioane în 2015, care de atunci a crescut până la a gestiona peste 300 de angajați și 250 de camioane. Compania sa oferă acum o gamă largă de servicii, inclusiv închiriere de camioane, asigurare, întreținere și multe altele. Nicolae atribuie succesul său prioritizării serviciului pentru clienți, eficienței și îmbrățișării inovației. El își propune să facă din C1 HOLDING un furnizor de servicii unic pentru toate companiile de transport din SUA.
2 subiecte

Discutăm cele mai importante și actuale probleme din business. 2 subiecte în 2 paneluri interesante
400 invitați

Din UE, SUA, UK, România, Moldova: antreprenori, top manageri și investitori
10 speakeri

Cu o experiență impresionantă în afaceri, investiții și consultanță, gata să-și împărtășească cunoștințele
Networking

Cu investitori, manageri de top, antreprenori de succes și diplomați

Ce este
Business Brains Conference?

O ocazie unică pentru liderii de afaceri din întreaga țară de a face schimb de experiență și cunoștințe. Conferința din acest an va fi una foarte interesantă, cu prezentări și discuții susținute de speakeri valoroși, care vor împărtăși informații despre cele mai recente schimbări din business, precum și sfaturi practice despre cum să le faci față.

Programul include workshopuri, paneluri și prezentări din partea unor experți de top din industriile lor, top manageri și investitori cu afaceri de succes pe piețele din SUA, UE, România, Republica Moldova și alte piețe.

2 paneluri, 10 speakeri

Principalele subiecte ale evenimentului nostru, care să te inspire și să te ajute să afli mai multe despre business:
  • Future of business
    Despre transformarea digitală, necesară pentru a prospera în aceste timpuri incerte și modul în care companiile pot avea un impact pozitiv atât asupra mediului, cât și asupra dezvoltării businessului.
  • Growth and Resilience
    Ce impact au pandemia, războiul și radicalizarea socială asupra vieților noastre, a societății și businessului, dar și cum putem dezvolta branduri durabile, care să prospere în climatul economic dificil de azi.
  • Networking
    O sesiune de networking în cadrul căreia puteți stabili conexiuni cu unele dintre cele mai strălucite creiere din domeniul afacerilor, cu unii dintre cei mai de succes investitori, antreprenori și manageri de top. Și, pentru a face lucrurile mai ușoare, vom începe cu o degustare de vin, hai să o numim un catalizator de comunicare.

Programul conferinței

Scurtă prezentare a zilei de 26 octombrie 2023
10:00 - 11:00
Înregistrare & Networking
11:20 - 13:40
Future of Business
13:40 - 14:20
Panel de discuții:
Future of Business
14:20 - 15:30
Pauză de masă
15:30 - 18:00
Growth and Resilience
18:00 - 19:00
Panel de discuții:
Growth and Resilience
19:00 - 21:00
Sesiune de Networking
21:00 - 00:00
Networking Party

De ce să participi la Business Brains Conference?

Evident, motive avem nenumărate. Dar hai să le vedem pe cele mai importante:
  • Informații valoroase
    În doar o singură zi, vei primi o mulțime de informații unice și idei valoroase de la speakerii noștri experimentați și de la cei aproximativ 300 de investitori, antreprenori și manageri de top din cel puțin 3 țări. Totul la un singur eveniment.
    1
  • Acces la investiții
    Dacă ești în căutarea unui investitor sau a unor sfaturi despre cum să îi găsești, Business Brains este o ocazie excelentă - vom avea investitori nu doar printre speakeri, ci și printre invitați.
    2
  • Networking
    Vei avea ocazia să-ți împărtășești experiența cu alți participanți și cu speakerii, să afli cum au depășit provocări similare, care este secretul succesului lor și poate chiar să stabiliți relații de afaceri cu ei.
    3
  • Investitori și parteneri străini
    UE, România, Moldova - dacă una dintre aceste țări vă interesează, aveți noroc: vom avea peste 300 de invitați care conduc sau dețin afaceri în aceste țări și vă pot fi de mare ajutor.
    4
  • Acces la policymakers
    Una dintre rarele ocazii în care ai ocazia să vorbești cu arhitecții sistemului nostru birocratic, care pot influența puternic relația dintre stat și mediul de afaceri.
    5
  • Acces la diplomați
    O ocazie unică de a întâlni diplomați care îți pot da sfaturi sau chiar te pot ajuta să stabilești relații de afaceri în alte țări.
    6